Öğrenci Görüşleri

Havacılık Yönetimi bölümü, hayallerine havacılık, pilotluk, uçaklar olan her birey için elzem bir bölümdür. Benim ideallerimde havacılık olduğu için, bu alanla ilgili, gerek yönetim, gerek finansman, gerek muhasebe, gerekse lojistiğin havacılığın her türlü özelliğini öğrenebileceğim yer olarak bu bölümü seçtim. Daha ilk senemdeyim; fakat aldığım eğitimin bu alan için çok iyi olduğunun farkındayım. Bu bölüm, geleceğim, işim, en önemlisiyse hayatım olacağından en güzel, en iyi, en yetkin, alanında çok iyi akademisyenlerin olduğu Esenyurt Üniversitesi’ni seçtim.

Zeynep Yavuz

“Havacılık Yönetimi Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bölümümüze ilk giren öğrencilerden biriyim. Bölüm hocalarımızın tamamı sektör içinden geldiğinden havacılık alanında tecrübeleri ve donanımlarından rahatça faydalanabiliyoruz. En önemli avantajımız, hocalarımızla birebir iletişim halinde olabiliyoruz. Okulumuzun havacılık sektöründeki önemli kurumlar ile gerçekleştirdiği iş birlikleri ve havacılık sektöründen önemli isimlerle düzenlediği konferanslar sayesinde sektörde bir adım önde olacağımızı düşünüyorum. Sektör içinden insanlar ile iletişim sağlayabiliyoruz ve havacılığa dair hem teorik hem de uygulamaya yönelik çok şey öğreniyoruz. Havacılık Yönetimi Bölümünü ve üniversitemizi herkese tavsiye ederim.”

Enes Öz