tanitim@esenyurt.edu.tr 444 9 123

Çağdaş üniversitelerin değişen misyonlarını dikkate alarak İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi olarak çalışmalarımızı yönlendiriyoruz. Günümüzde üniversitelerin var olma  nedeni olan toplum, çevre ve paydaşlara odaklanıyoruz. 14 Haziran 2023 gerçekleşen Dış Paydaşlar Etkinliği kapsamında üniversitemiz bünyesinde fakültemizin dış paydaşları olan İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürü, Başak Lojistik, Diva Jewelry, Ecovis Kapital Netwok, Emin Gümrük Müşavirliği,  UND, Tüm Girişimci ve İş Mentorları Derneği (TÜGİM)  ile bir araya geldik. Üniversitemizin kendilerine takdim etttikleri teşekkür belgelerini aldıktan sonar Emin Gümrük Müşavirliği, Ecovis Kapital Network, Başak Lojistik ve İstanbul Havalimanı Gümrük Müdürü’nün katılımı ile dekanlığımızda Profesör Dr. İsmail Dalay ile ortak çalışmalar nasıl yürütülebilir konusunda verimli bir söyleşi yapıldı. 19 Haziran 2023’te de öğrencilerimizin de katıldığı lojistik kapsamında yine dış paydaşlarımız ile biraraya gelinip akademik, dış paydaş ve öğrenci üçgeni oluşturulup öğrencilere konunun önemi ve yararları aktarıldı.