Öğrenci Görüşleri

"Lojistik Yönetimi Bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Üniversitemizin Lojistik Bölümü programına gelen ilk öğrenci grubuyuz. Programımızın akademisyen hocaları ve araştırma görevlilerinin her bakımdan donanımlı olduğunu düşünmekteyim. Hocalarımızın iş hayatlarında edindiği tecrübeleri bizlere aktarması bizler için büyük bir şans. Bölümümden çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Alanımızdaki iş gücüne en iyi nasıl hazırlanabilmemiz ve sektörde nasıl ön plana çıkarabilmemiz konusunda hem sektörel hem de akademik açıdan hocalarımızın çok katkısı bulunuyor. Okulumuzun hem akademik hem de sektör tecrübesi edinmiş güçlü bir akademik kadrosu olduğunu belirtmeliyim. Hocalarımızın bizlerle bir arada oldukları için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Lojistik Yönetimi Bölümünü ve üniversitemizi herkese tavsiye ederim."

Ela YAZAN

"Lojistik yönetimi bölümü 2. Sınıf öğrencisiyim, bu bölüme kaydolan ilk öğrencilerdenim. Günümüzde lojistik sektörü öneminin artmasıyla beraber her geçen gün verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu anlıyorum. Esenyurt Üniversitesinin sanayi bölgesi ve limanlara olan yakınlığı bu programı seçmemde önemli bir etken. Akademik kadromuzun ve derslerimize giren hocalarımızın hem sektör tecrübesi bulunması hem de akademik açıdan bizlere yol göstermesi bizim için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Bölümümü ve üniversitemizi herkese tavsiye ederim."

Emrah YÜKSEL

"Lojistik Yönetimi bölümü 2. sınıf öğrencisiyim. Bölümüze ilk katılan öğrencilerindenim. Bunun bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Bölüm tercihimi yaparken lojistik alanının detayları hakkında fazla bilgi sahibi değildim fakat gerek öğrenim gördükçe gerekse tecrübeli akademik kadromuz sayesinde ne kadar önemli bir mesleğin içerisinde olacağımı öğrendim. Lojistik çok çeşitli alanlarda faaliyet gösteren bir alan olması, kariyer yolculuğumuzda hangi yöne eğilimimiz olduğunu keşfettikten sonra farklı alanlarda çalışma imkanları sunması bizim için ayrı bir ayrıcalık. Bölüm hocalarımızdan çok memnunum. Akademik bilgi birikimleri ve sektör içinden gelmeleri bize oldukça katkı sağlıyor. Sektörü daha iyi tanımamız için kendi deneyimlerini bize aktarıyorlar. Liman gezileri gibi yapılan etkinlikler ile sektörümüzü daha yakından inceleme fırsatları yakalıyoruz."

Büşra BÖYÜKSOLAK

"Lojistik Yönetimi 2. Sınıf öğrencisiyim.  Bölümümüz ilk giren öğrencilerden birisiyim. Bölümümüz 2020 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Ben önceden devlet üniversitesinde eğitim görmekteydim, Esenyurt Üniversitesi’ndeki saygı değer hocalarımızdan dolayı devlet üniversitesindeki öğrenimimi yarıda bıraktım ve yeniden üniversite sınavına girerek bölüme birincilikle geldim. Bölümümüzdeki hocaların hepsi kaliteli ve sektörde tecrübesi bulunan hocalardır. Bölümümüz yapmış olduğu birçok etkinlikler sayesinde işimizi sahada tanımamıza yardımcı oluyor.  Lojistik sektöründeki önemli kurumlarla iş birliklerimiz bulunmaktadır. Lojistik sektörünün yetiştirmiş olduğu birçok iş insanıyla tanışma fırsatı yakalıyoruz. Elinde tercih kağıdıyla bu yazımı okuyan sevgili arkadaşlarım; geleceğe yön veren ve güçlü eğitim kadrosunu elinde bulunduran Esenyurt Üniversitesi’ni tercih sıranda tereddüt etmeden en üst sıraya yazabilirsin. Yazımı okuduğun için teşekkür eder ve öğrenim hayatında sana başarılar dilerim..."

İshak ÖZGE

“Lojistik Yönetimi bölümü, ülkemizde her geçen gün önemi artarak devam eden lojistik sektörü için insan kaynağı üreten ve bizim kariyerimiz ve geleceğimiz için önemli fırsat yaratmaktadır. Lojistik Yönetimi bölümünü çalışma alanının çok geniş olması sebebiyle seçtim. İlk yılım olmasına rağmen bölümümle ilgili çok iyi eğitimler alıyorum. Müfredatımız bölümümüzle yakından ilgili olması ve akademisyenlerin sektörün içinden gelmeleri ve tecrübelerini aktarması bizlerin kariyer yollarını çizmesi açısından çok faydalı olduğunu belirtmek isterim. Belirtiğim hususlar ve daha birçok faktörden dolayı İstanbul Esenyurt Üniversitesini seçtim ve çok memnunum. Seçecek arkadaşlara tavsiye ederim.”

Yüksel Kenan MANGİLAY

“Lojistik Yönetimi 1. Sınıf öğrencisiyim. Lojistik alanında uzmanlaşmak istediğim için bu bölümü seçtim. Hocalarımızın birçoğunun sektör tecrübesi bulunması sektör hakkında daha detaylı bilgi sahibi olma imkânı elde ediyoruz. Üniversitemiz Ambarlı limanına, halkalı tren terminaline çok yakın olmasından dolayı sektörü yakından takip etme fırsatı sunuyor. Esenyurt Üniversitesi’nden, bölümümden memnun olduğumu ve tavsiye ettiğimi belirtmek isterim.”

Enis ARSLAN