Lojistik bölümü öğrencilerimiz, 1.897.464 m2 perakende satış alanına sahip, 3.178 perakende mağazası ve 27 toptan satış mağazası olmak üzere toplam 3.205 mağazada faaliyet gösteren ve toplam çalışan sayısı 51.275 olan Migros Ticaret A.Ş.’nin Esenyurt ilçemizde bulunan Avrupa Dağıtım Merkezini eğitim dönemimiz kapsamında bir ziyaret gerçekleştirerek bilgi aldı.

Ziyaretimizde Migros Avrupa Dağıtım Merkezi Müdürü Erkan GÜLENER, İnsan Kaynakları Müdürü Kezban EROL İŞ ve Kalite Sorumlusu Şevket SAYICI öğrencilerimize sunum yaparak Migros ve yapısı, tarihi, Tedarik Zinciri, depolama, dağıtım faaliyetleri, İnsan Kaynakları süreçleri, kullanılan programlar, kalite standartları, iş güvenliği ve risk senaryoları, gelecek vizyonları konularında bilgilendirdiler. Dağıtım merkezinin ve iş istasyonlarını diğer saha yöneticileri tarafından yerinde anlatılmasıyla geçen ziyaretimizde öğrencilerimiz Dağıtım Merkezi kadrosuyla birlikte öğlen yemeğini katılarak güzel ve verimli bir gün geçirdiler.

Dr. Öğretim Üyesi Günay YEŞİLBAŞ, Migros Avrupa Dağıtım Merkezi yöneticilerine Üniversitemiz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederek hediyelerini takdim etti.